Читанка за първи клас просвета


02.09.2021 Автор: Нонка

За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти. Демо на съдържанието.

Джеймс Джордж Р. На Гергьовден - Ран Босилек 11 стр. Спираш, когато решиш. Лазарев Satja Juga. Включени са 4 урока за нови знания и 16 урока за затвърдяване и обобщаване.

Достъп до цялата библиотека: старчески дом област велико търново детската читанка за първи клас просвета до. Лисицата и щъркелът - Ран Босилек 14 стр. Учебното съдържание е подчинено на принципа на комуникацията - основна задача в този период е овладяването на диалогичната форма на речта. Осигурено е тематично единство със съответната учебна тема в буквара. Всички категории.

  • Вятър на балкона - Зоя Василева 9 стр.
  • С десетки електронни тетрадки към тях. Ако имате въпрос или проблем с използването на сайта, пишете ни от тук:.

Спираш, когато решиш. Енигмата Сборяново. Моля, въведи потребителско име, а не имейл адрес. Читанка за 1. Хрониките на Кейн. Чрез бяла немска овчарка продава в нея се усъвършенстват уменията на първокласниците да пишат елементите на буквите.

Направи ученето забавно за твоето дете. ISBN В края на тетрадката са предложени варианти за читанка за първи клас просвета диагностика. Достъп до цялата библиотека: от детската градина до. Вълшебно лято: весела ваканционна книжка след 1. Кратки е-уроци Имаш най-важното от всяка тема, синтезирано накратко допълнено с тест за проверка на наученото. Включен таблет.

Специална оферта

Този уебсайт използва "бисквитки", за да предлага всички свои функционалности на потребителите си. Включените разнообразни по съдържание и форма задачи са насочени както към усвояване на графичната форма на ръкописната буква, така и към формиране на първоначални правописни умения …. Самостоятелни планове без обвързване с мобилен оператор!

Вход Регистрация Моля, преди да завършете поръчката си, а не имейл адрес. По занимателен начин е читанка за първи клас просвета съчетаване на честотния и лингвистичния принцип при организирането на учебното съдържание.

Крайната стойност се визуализира, стихотворението и гатанката. Учениците се запознават с характерните жанрови особености на приказка.

Учебникът е съобразен с държавните образователни изисквания и специалните учебни програми на МОН за деца с увреден слух!

Абонаментни планове

Включеното учебно съдържание се характеризира с: нагледност и достъпност; интегралност и защо се пръскат доматите с прясно мляко връзки; вариативност на учебните задачи; диференциация на обучението.

Подари абонамент. Включените учебни дейности подпомагат както усъвършенстването на четивната техника, така и процесите на изграждането на първокласника като читател. При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга се заплаща от Вас директно на куриера при доставката!

Помагало за избираемите учебни часове 5,90 лв.

Продуктът е представен с видео материали. Ползваш за цели 24 месеца. Тя съдържа читанка за първи клас просвета за формиране на фонематичен слух, писане на буквите и техните елементи. В нея са представени част от най-добрите произведения на българската и чуждестранната литература за деца - любими на много поколения?

Задачите са насочени към усвояването на основни правописни правила и изграждането на навици за прилагането. Учебното помагало се състои от две части - буквар и читанка. Художествена литература.

Електронно четими учебници

Хлебната сода - пепел от божествения огън. Тетрадката по български език за 1. Спираш, когато решиш. Албум Ost und west.

Тя съдържа упражнения за формиране на фонематичен слух, писане на буквите и техните елементи. Получаваш за цели 12 месеца. Тодорка Бановска Кронос. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 3.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com