Размножаване на орхидея чрез издънка


10.09.2021 Автор: Багрена

Зоналните и бръшляновите култури се вкореняват най-бързо. Полезни свойства на бакпулвера. Здравето на орхидеята е наличието на чист въздух, както и неговата циркулация..

Това е лесно, но пък отглеждането на растение от семка става само в стерилна среда поради голямата уязвимост на семето от различни гъбички. Засадете в саксии със субстрат. Орхидеи Кактус палми. В този случай обаче вкореняването ще отнеме много повече време. Как да съхраним краставичките за дълго? Обърнете внимание, че всяка псевдобулба ще може да изкара листа.

Редиците на бързи и лесни манджи с картофи непрекъснато нарастват и информацията за размножаването размножаване на орхидея чрез издънка орхидеи у дома е много търсена и подходяща. Необходимо е да се поддържа хигиена на растенията и да не се поставят твърде близо един до друг.

Орхидеи Възможно ли е да се трансплантира цъфтяща орхидея: броят пъти и необходимостта от процедурата Известни са над 35 хиляди вида орхидеи. Get help. Това се дължи на факта, че растението е под стрес.

Как да засадите издънка на орхидея у дома?

Вкоренява се и се развива добре, радвайки с обилен и буен цъфтеж. Sclerocactus papyracanthus7-ма седмица: Сега не съм го вадил за оглед на корените, защото преди 2 седмици нямаше нищо, но определено има промяна. Допустимо е да се вкореняват растения във вода.

Как да съхраним краставичките за дълго? Прясният разрез също се напудрява с въглен. Мушкатото може да се размножава по много начини.

  • В този случай цъфтежът на ангелски и кралски видове настъпва за една година. Тя може да расте в същата субстанция приблизително две години.
  • През този период не е удачно да се наторява растението. До него беше и директорът на Народния театър Мариус Донкин, който с лопата копаеше дупката за корените на дървото.

Ампелни растения Как да размножавате ампелен здравец размножаване на орхидея чрез издънка дома Развъждането на здравец е истинска мини-наука, която включва способността за работа със земята и боравене Възможно ли е да се отглежда орхидея от семена.

Тази операция е добра за трансплантация? Почти всички орхидеи обичат разсеяна слънчева светлина, а не ярка. Как да съхраним краставичките за дълго. Пафиопедилум или цвете венерин чехъл - основи на грижите.

Нещо вкусно: 10 неочаквани салати

Невероятните ползи от почистването на лицето с масла Кои са най-слабите любовници в света Червен конец против уроки — сериозно ли вярвате в това? Червени домати в медена марината. През зимата се полива не повече от 2 пъти месечно.

Дебелината му трябва да бъде мм. Спатифилум - трансплантация след покупка и със седене Цъфтящи. Не бързайте. Препоръчва се! Присаждането обаче се счита за идеален вариант! Можете да го закупите в специализирани магазини.

Отделяне от майчиното растение

Вкараха го перфорирана тенджера подходящ размеркато растение за възрастни. Не е нужно да натискате основата. Постига се с найлонова торбичка. Оставете да изсъхне и посипете с дървесна пепел. За ваша информация! Тя ви позволява да запазите сортовите характеристики на културата. Те трябва да са с дължина около см.

При всяко домашно отглеждане на орхидеи - резници или други начини, доброто осветление, орхидеята обича дифузната светлина. По-често поливане се прави в периода на активен растеж и цъфтеж. Често се препоръчва да се отреже избелялата дръжка на орхидеята и да се постави в съд с огнено сърце епизод 92 вода, когато Луната е във фаза на растеж.

Как да съхраним краставичките за дълго. Please enter your comment. Други от Идеален дом. Най-добрият е периодът, така че краят размножаване на орхидея чрез издънка е потопен във вода за см. Както бе споменато по-горе.

Обзавеждане Интериори Ремонти. Много специалисти в отглеждането на цветя са против честото подхранване на цветята, защото по този начин се понижава имунитета на самото растение. Издънката се отстранява от дръжката, след като поне е пораснала листа и най-малко две двойки корени повече от 5 cm.

Конкурс "Къща на годината" - категория "Апартаменти " Конкурс "Къща на годината" - категория "Еднофамилни къщи " Конкурс "Къща на годината" - категория "Малкото жилище ". Всеки от тях не образува един изстрел, превръщайки се в псевдобулба.

Най-необичайният вид маймуна орхидея.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com