Буркани за подправки и продукти


13.09.2021 Автор: Славян

Обем: 0. Буркан Quattro Stagioni 80 мл, Bormioli Rocco 3,20 лв.

Четки за зъби. Кафемашини и Кафемелачки. Те са естетични и с изчистен дизайн, а когато ги напълните с разнообразни билки, създават особен колорит и очарование. Основи Топматраци Възглавници Подматрачни рамки Протектори. Шише за съхранение на зехтин Hobby Life 0,5л. Какви видове кухненски принадлежности ще откриете в раздела Стъклени бурканчета.

Имаме и буркани с различен обем - от няколко милилитра до няколко литра.

Части в комплект: 4. Буркан доза 14х19 Top Добави в желани. Страхотно е, нали. Цена низх. Стъклена обикновена солничка.

Виж всички. Продължи пазаруването. Обем: 1.
  • Уреди за лице и тяло. Нов клиент?
  • Висока солница с цветен метален обков.

Подаръци за всеки

Профилът ще Ви даде много възможности занапред. Маси Столове Джобс бг работа в харманли Кресла и канапета Бар столове.

Подарете си комфорт и стил! Грижа за детето. Могат да са с пластмасови, стъклени или метални капачки. Начини на плащане. Буркан Fido мл със син капак, Bormioli Rocco 5,70 лв.

Начало Стоки за дома За кухнята Буркани за подправки. Покажи всички. Това обаче важи само за добре изсушените подправки. Буркан Comodo 0,5 мл Добави в желани? Посочената цена е за буркана с най - ниска стойност.

Всякаква форма и обем

Буркан Fido мл с прозрачен капак, Bormioli Rocco 6,00 лв. Основи Топматраци Възглавници Подматрачни рамки Протектори. Те са предпочитани поради предимствата на трайността, която осигуряват и запазването на вкуса и аромата за дълго време.

Нов Sale. Висока солница с цветен метален обков 2. Туристически щеки. Идеални са за конфитюри, предястия и десерти. Ниска цилиндрична солница с никелиран обков 2. Буркан заек с очила 7х14см Xoxo черно-бял Добави в желани.

Всички продукти

Различни видове буркани В Модерна маса ще откриете всякакви видове и разновидности на тези продукти. Бързоварни кани. Туристически щеки.

Четки за коса. Можете да превърнете в подарък всяка една кутия или буркан.

Обем: 1 л. Буркан за продукти Всякаква форма и обем В Модерна маса има буркани с всякаква форма, готови да поставите в тях каквото и да е? Тип продукт. Домакински електроуреди. Четки за зъби. Тенджери и Касероли! Кутия за продукти Hobby Life 2,4л. Предлаганите от нас аксесоари буркани за подправки и продукти смилане са с керамичен механизъм.

Най-продавани

Може да комбинирате солницата с бурканите за подправки от Буркан за сладки със торта пес патрул пловдив 18х13х17см Pearl бял Добави в желани. Кутията за съхранение на продукти с две отделения е подходяща за всякакви продукти - подправки, брашно, захар, сол,

Могат да са с пластмасови, стъклени или метални капачки? Гаранционно обслужване 14 дни право на връщане Бърза доставка Обслужване на клиенти Ниска цилиндрична солница с никелиран обков 2.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com