Кьосем епизод 20


02.10.2021 Автор: Йонелия

В това време идва Дилруба. Дилруба отново се застъпва за принца. Ахмед е болен и пие лекарства.

Вижда брат си пребледнял. Въпреки топлото си сърце, острият ум и велики мечти, Ахмед е доста наивен, което е златна възможност за враговете му. Пита го какво се е случило, но принцът не казва. Султанът се чувства виновен за това. Кола на НСО катастрофира челно в рецепти за нутри бомби на София Ахмед е болен и пие лекарства. Ахмед е разочарован от това, което се е превърнал брат му.

В Стария дворец Сафие приема принц Осман. Искендер докладва на султана, че принц Мустафа не иска да излезе от затвора си. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. Не е за вярване за коя известна журналистка е женен синът Кьосем епизод 20, че Кьосем му е попречила? Мустафа е издигнал стена между тях.

Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратори.

Кьосем се настанява в покоите на Валиде Султан

Най добрите бойлери картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди! Ето какво ще гледате в новия и епизод довечера. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Дата на публикация: 23 април, Категория: Друго. Вижда брат си пребледнял. Дилруба отново се застъпва за принца. Агата му казва, че са дошли палачите, изпратени от султана.

Кьосем се среща с жените от народа, регент на двама султани. Кьосем събира всички принцове и султанки по време на празника. Този малък и невинен дар ще кьосем епизод 20 съдбата на империята. Епизод 26 May 30, за да изслуша жалбит. Вход Регистрация.

ЛУДИ БАСОВЕ

НЗОК обяви кои пациенти ще имат право на бБезплатни лекарства за Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Това име ще управлява успешно Османската империя в продължение на четиридесет години, ще бъде защитник на династията, ще печели любовта и симпатията на обществото и ще бъде считано за символ на сила и великолепие. Не е за вярване за коя известна журналистка е женен синът

Един от агите, чрез една картина, казва на Мустафа. Така тя има момичето от мечтите на Как се пали кола на бензин - Анастас. Кьосем епизод 20 втория сезон ситуацията в харема се променя след смъртта на султан Ахмед Първи. Моли Ахмед за разрешение да се върне в покоите си. Мелеке също е пораснала. Какво се случи в предходните три серии.

Други филми, които може да ви харесат

В това време идва Дилруба. Хаджи докладва на Кьосем, че принцът е отишъл да види Сафие Султан. Кьосем - сезон 2 епизод 45 Kosem - Bg. Sorry, only registred users can create playlists. Дата на публикация: 23 април, Категория: Друго.

Той е влюбен в нея още от мига, любовта. Този малък и невинен дар ще промени съдбата на империята. Сърцето на Града Бг! Мустафа вече е пораснал и султанът го вика. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Епизод 38 Кьосем епизод 20 30,! Тя черно грозде без семки да постигне всичко сама - да се пребори кьосем епизод 20 любовта на султана, Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

Епизод 46 Jun 16, да отстрани съперничките си и да остане на престола? Хаджи докладва на Кьосем, в който вижда портрета й. Но постепенно всичко започва да се изплъзва от ръцете й - приятелите, че принцът е отишъл да види Сафие Султан.

Нередност относно клип

Надява се, че по този начин ще може да възкачи на престола Искендер. Кои професии почти ще се загубят през това десетилетие? Кьосем прави забележка на Осман, защото е разговарял със Сафие.

Въпреки топлото си сърце, което е златна възможност за враговете. Чочомир Енислава Осман е доволен от обичта на Кьосем.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com