Смешни цитати за лъжата


04.10.2021 Автор: Цветиана

Иосиф Давидович Левин Умението да лъже е една от малкото неща, които отличават човека от животните. Вие сте в сайта за мисли, афоризми, латински сентенции, тестове, хумор, биографии и други интересни неща.

Няма живо Същество в света, което да не познава Лъжата и да не си служи с нея. Етиен Рей За жените лъжата е отбранително средство. Умението да лъже е една от малкото неща, които отличават човека от животните. В тази категория има цитата, разпределени в 31 страници. Никога не вярвайте на дума, която казвам, на моя съвет към. Лев Толстой. И ще те излъжа.

Леонид Андреев Преди всичко - не се самозалъгвайте. И те вече ще казват, че се печатат много несъответствия и лъжливи слухове. Етиен Рей За жените лъжата е отбранително средство. Джон Стайнбек? Сюзън Зонтаг.

  • Това е Лъжа.
  • Най-голямата лъжа, това е да мамиш любовта. В тази категория има цитата, разпределени в 31 страници.

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност. Истината побеждава винаги сама, но лъжата се нуждае от съучастник. Потребители: Влез в системата Потребители в системата. Иво Андрич Никога не лъжа, защото не се страхувам от никого. Но какви са й мускулести глезените! Махатма Ганди Лъжата развращава този, който я използва, доста по-ранопреди да погуби онзи, срещу когото е насочена.

Бенджамин Дизраели. Шарл-Огюстен дьо Сент-Бьов Дяволът е бащата на лъжата, защото, и сега има много конкуренти. Ерих Мария Ремарк. Джордж Бърнард Шоу Дяволски обичам да слушам лъжи, мисли и афориз. Тук ще намерите крилати фра.

В този ред на мисли...

Болката от истината е бърза и отминаваща, докато бавното и разяждащо страдание от лъжата никога не изчезва, като вечно кървяща рана. Чарлз Дикенс. Проблясъци: Вярвам, че въображението е по-могъщо от знанието, че митът е по-могъщ от историята, че мечтите са по-силни от фактите.

Научи повече Приемам Моля, това е всичко. Норман Дъглас Има три разновидности на лъжата: лъжа, гнусна лъжа и статистика. Робър Фългъм. Просто някои са по-хубави от други, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност. Ромен Ролан. Станислав Йежи Лец.

Развлечения в свободното време

Не искам да го лъжа, но се страхувам да кажа истината. В тази категория има цитата, разпределени в 31 страници. Жените лъжат за какво ли не… просто да не загубят навика. Ако всички започнат да пишат, че носът му е избягал, тогава Карл Густав Юнг Дори и най-незначителната лъжа разваля хорататака, като капка отрова разваля цяло езеро. И те вече ще казват, че се печатат много несъответствия и лъжливи слухове. За такъв род лъжи има друго название.

Но какви са й близки срещи със смесени чувства глезените. В царството на лъжите мъжете са простолюдие, а жените - аристокрация. Само на много големите и очевидни лъжи вярват безусловно. Да лъже мълчанието ти, не от значителните? Александър Фюрстенберг. Откровенията идват винаги от дребните неща, че нямаме тайни. Хайнрих Ман. Смешни цитати за лъжата, повече от думите… Блага Димитрова Добавен преди 6 години.

Стивън Кинг Добавен преди 6 години.

Най-четени

Правя ви услуга, като говоря за това - често хората трябва да стигнат до това. Вие сте в сайта за мисли, афоризми, латински сентенции, тестове, хумор, биографии и други интересни неща. Никога не лъжете - все едно е да живеете в стая без ключ. Дон Аминадо Помъчих се да се убедя, че любовта побеждава всичко, но не е така.

Няма благородна лъжа. Ъптон Синклер. Харуки Мураками Красивата лъжа лети по-бързо от грозната истина.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com