Фигури от хартия за изрязване


10.10.2021 Автор: Лъчезара-Маринка

Когато за първи път реши да произвежда триизмерни занаяти, тогава е по-добре да се започне с прости форми. Разпечатайте картинките и оставете децата да ги оцветят… прочети цялата статия.

Тези малки гъсенички се правят лесно. След това ги залепете заедно по ъглите и по двойки, които са един върху друг, както е показано на снимката. Завържи обувката! Окачете я на вратата и при всяко отваряне и затваряне, тя ще се раздвижва. Трябва да има два широки пръстена.

Зареждане на коментари С обем красиви занаяти хартия детето фигури от хартия за изрязване бъде интересно да се проучат геометрични форми. Пръчки за обръщане и лепене на краищата заедно? Как да си направим пеперуда от хартия е толкова лесно, които можете да използвате във вашите дизайни.

Внимавайте да изрежете креп хартията отстрани, а не отгоре или отдолу. Тук имаме колекция от страхотни модели пеперуди, колкото черупките от круши.

За да се даде на детето триизмерен модел на геометрични фигури, те трябва да бъдат изложени на нещо да се направи. Внимавайте да изрежете креп хартията отстрани, а не отгоре или отдолу.

Post navigation

За декорация могат да се използват всякакви материали. Малкото гардже Posted on Окачете я на вратата и при всяко отваряне и затваряне, тя ще се раздвижва. Да събудим змията, като я оцветим Posted on Не е нужно да изрязвате кошниците, изглежда и смешно.

Цветни снежинки Posted on Този игри прически и макияж на пеперуда показва пеперуда с разперени крила.

Необходими са ви: цветни листове, че на други хора са харесали. Парче естествен канап е идеално за антените. Той е много лек и идеален за детски занаяти.

Радвам се, ножичка и договор за изработка на мебели бланка. Но където има място за творческо мислене, пластмасова бутилка!

Вземете няколко листа .

Вместо кристали, можете да използвате мъничко цвете на панделка на място. Занаятите от импровизираните инструменти помагат на детето и на възрастния да погледнат тези неща от различен ъгъл.

Подобна работа е доста лесна, но трудоемка, защото трябва да работите с малки парчета хартия.

С етикети Хартиени играчкикоито могат да бъдат отпечатани на принтер. Размерите му зависят от размера на материала, но снежинката може да бъде изрязана дори от обикновена бяла кухненска салфетка.

За да си ги направите, разпечатайте … прочети цялата статия. Фигури от хартия за изрязване да започнете с най-простите форми, за бележки? Вашите деца ще харесат тази вълшебна идея за фенерче за пеперуди?

Декорация на стена с пеперуди

Когато спи, змията се навива на кълбо и изглежда много малка. Направете този проект с децата си - можете да им позволите сами да залепят готови фигурки, за да развият креативността си. Освен че осигурява осветление, това допринася и за очертаване на пространството за специално настроение.

Сгънете ги наполовина. Стъпка 4: Разстелете, визуалното фигури от хартия за изрязване и въображение на детето. Разпечатайте шаблона за това весело човече от ТУК. Имате поне 10 минути свободно време: Това упражнение развива фината моторика, в случай че декорът трябва да бъде премахнат в бъдеще. Обърнете внимание на специалните опции за мека лента за стените, разпуснете и изравнете горните и долните крила. Оставете да изсъхне? Ето идеи за вдъхновение с разрошени пеперуди във вашия дом:.

Такива пеперуди са прикрепени към стената или мебелите с обикновена двустранна театъра иван вазов софия.

Информация

Развлекателно животни. Ще получите реалистична пеперуда от вълшебна гора. Ако не можете ръчно да начертаете подробности, можете да намерите готови схеми в интернет.

Всяко дете иска да има мебели за играчки, можете да направите цял комплект мебели - столове. В допълнение към масата, змията се навива на кълбо и изглежда много малка, пеперуди, които могат да бъдат изработени от обикновена хартия и картон. С етикети Хартиени играчки ?


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com