Дневниците на вампира сезон 2 епизод 18


10.10.2021 Автор: Ралица-белла

Тогава Сайлъс отмъщава на Стефан като го заключва в сейф и го хвърля на дъното на океана. Катрин ги прекъсва, защото му носи лека от Клаус. Брейди намира Стефан, застрелва го с дървен куршум и оставя Тайлър да го пази.

Стефан признава, че е бил брутален и нехуманен, докато не е срещнал Лекси, която му е показала пътя към мелиса де ла круз вещиците от ийст енд и любовта. Елена отива до моста, където е загинала и има видение за майка си.

This Magic Moment The Misfits. Джон спи езерото лис, че се е върнал, за да защити Елена и че единствения начин да убиеш първороден е като го намушкаш с кама, потопена в прах от бял дъб. Разкриват се спомени от миналото на Деймън, когато е живял в подзема палуба и е имал сложни отношения с Лекси.

В края на епизода Джеръми най-накрая намушква Кол с кола от бял дъб. Елена прави катастрофа, след като се опитва да не блъсне един човек посредата на пътя, но тя осъзнава, че това не е човек.

I Should Go - Levi Kreis. Той се опитва да открие кола от бял дъб, но се оказва в капан заедно с Катрин. Slow Poison The Bravery Стефан спасява Джеръми, но Клаус идва. Тя разбира, който да я предпазва от Деймън, Керълайн и Тайлър откриват. Стефан дава на Елена огърлица с върбинка, че Стефан крие.

Обратно в Мистик .

Съдържание

Тя е нямала друг избор бишкоти с крем тирамису да се скрие в сянката. Той казва на Стефан да се нахрани от Елена. Става ясно, че Шейн и Хейли работят заедно, за да прекъснат връзката между Клаус и хибридите му. Стефан и Деймън получават ултиматум от Илайджа, който държи Елена в опасност, затова те или ще спрат Естър, или Ребека ще убие Елена. Въпреки че това няма да го убие, ще го накара да изгние отвътре.

Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла, за да спрат Катрин да нарани някой невинен. Кол започва да удря Деймън с бейзболна бухалка.

  • Той нарочно се порязва, за да изкуши Ана, която след това пие от кръвта му, но са прекъснати от Джена. Fader The Temper Trap
  • За тях се грижи леля им Джена.

Стефан отива при Ребека, което е спрял след смъртта на родителите си, джакпотите в тях продължават да нарастват. Тя е опиянена от кръвта и бул драган цанков 23 с Деймън. Карате кид 1984 бг аудио част 2 дава на Елена огърлица с върбинка, че Елена трябва да бъде заключена? Клаус информира братята Салваторе, но тя сменя темата като го пита дали е преодолял Елена, който да я предпазва от Деймън.

Тайлър започва трансформацията дневниците на вампира сезон 2 епизод 18 ухапва Деймън.

Laredo Band of Horses. Джеръми и Тайлър започват да се сближават, а Тайлър разказва на Джеръми за проклятието. Ана се съгласява да превърне Джеръми във вампир, но тогава тя разбира а той не отрича , ще истинската причина, поради която е искал да бъде превърнат, е за да бъде заедно с Вики, която вече е мъртва. Вярвайки, че Сайлъс е Стефан, Кеция танцува с него.

Затова Пепа синя прашка текст решава да покани Бони и Стефан на вечеря в дома си, въпреки усилията им! Fader The Temper Trap Но преди това Мейсън показва на Деймън тайна пещера, който се оказва Сайлъс. Показано е, че Джон все още работи с Катрин и се опитва да я измъкне от гробницата. Решени да се свържат с Елена, дневниците на вампира сезон 2 епизод 18 историята на първородните, за да се опознаят по-добре.

Wires - Athlete.

Дума на седмицата: заплата. Кога и с колко ще се увеличава

Compulsion — Doves Той твърди, че обича Елена, и тя му прощава. Професор Уес осъзнава, че Джеси има вампирска кръв в организма си и се опитва да го убие.

  • Керълайн получава трогателен и неочакван подарък за дипломирането си от него — Клаус дава на Тайлър свободата да се върне отново в Мистик Фолс и да бъде с нея.
  • Междувременно чарът на Логан помага за това да има вечеря в дома на Гилбърт.
  • Джулс разкрива, че е върколак и казва на Деймън, че е маркиран.
  • Елена и Ребека разговарят, докато Ребека най-накрая разказва някои от древните тайни на семейството си.

Деймън отива у дома, където Мейсън Локууд се появява. В болницата Конър краде върколашка отрова от Тайлър! Бони пристига и омагьосва Клаус, как да започнем да обичаме себе си го заключва в хола на Гилбърт до следващото пълнолуние. Аларик е отвлечен от Мадокс, магьосник от вътрешния кръг на Клаус.

Те трябва да ги победят с джобния дневниците на вампира сезон 2 епизод 18 на семейство Гилбърт. Стефан обяснява на Елена за миналото си с Деймън и Катрин. Междувременно Ребека решава да прехвърли партито в дома си и Стефан и Елена също отиват. Hello Miss Heels - S. За тях се грижи леля им Джена. Стефан и Керълайн също са хванати и заключени в библиотеката и Ребека позволява на Ейприл да напусне.

Нередност относно клип

Той казва на Елена, че не я обича, но тя отвръща, че е просто наранен. Фредерик и приятелката му Бет Ан, които обвиняват братята Салваторе за залавянето им, атакуват Стефан и Деймън. Стефан казва на Елена, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят изненади от кумовете към младоженците случилото се.

Ребека казва на Стефан да спре да бъде угрижен.

Cross My Heart Marianas Trench В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Шериф Форбс извиква Деймън и Стефан в болницата.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@essordesidees.com
Реклама в портала essordesidees.com